Hobro redder uafgjort i overtiden mod Esbjerg

23/04/2016

Hobro skal leverede en stærk slutspurt, hvis holdet skal undgå nedrykning fra Alka Superligaen.

Det er dog ikke helt umuligt, og lørdag gjorde indskifteren Anders Holvad sit til, at missionen kan lykkes, da han i overtiden sikrede Hobro 2-2 på hjemmebane mod Esbjerg.

Dybt inde i tillægstiden blev bolden lagt i en bue ind over gæsternes forsvar til den 25-årige midtbanespiller, der med en flugter hamrede bolden i mål.

Det så ellers længe ud til, at Esbjergs Ronnie Schwartz skulle ende som matchvinder.

Schwartz havde et kvarter før slutfløjt bragt Esbjerg foran 2-1 med sit andet mål i kampen.

Jesper Jørgensen angreb over højrekanten og lagde bolden ind til Schwartz, der med en firsttimer sendte bolden i mål ved den fjerne stolpe.

Den 26-årige Esbjerg-angriber havde tidligere i kampen gjort det til 1-0, da bolden umiddelbart før pausen blev slået ind i det lille målfelt efter et hjørnespark. Her lykkedes det at puffe bolden over målstregen.

Hobro leverede forårets klart bedste kamp, og gæsterne blev i lange perioder trykket i bund.

Efter en halv time var Kasper Povlsen tæt på at bringe hjemmeholdet i front på et knaldhårdt langskud, der ramte stolpen.

Helt fortjent lykkedes det efter pausen for Anders Egholm at udligne til 1-1, da midterforsvareren var trukket med frem ved et frispark. En lumsk bold snød Esbjerg-forsvaret, og så kunne Egholm skrabe bolden i mål.

Hobro lugtede nu for alvor blod, men efter en times spil tog gæsterne atter styringen.

I slutfasen satsede Hobro igen alt, og inden Anders Holvads forløsende 2-2-mål havde hjemmeholdet misbrugt et par gode muligheder.

Det uafgjorte resultat betyder, at Esbjerg rykker op på Superligaens 10.-plads foran AGF.

Ove Pedersens Hobro-mandskab har nu 14 point op til AGF, der dog har spillet en kamp færre end ligaens bundprop. Hobro har fortsat syv kampe til at kæmpe sig væk fra sidstepladsen.