Hobro savner skadet Quincy Antipas

På Jonas Dals homogene mandskab i Hobro er der langt imellem spillere med x-faktor, og derfor ærgrer man sig i Hobro ekstra meget over, at klubbens store profil Quincy Antipas er ude med en skade.

Det er en drilsk skade i angriberens ene fod, der har holdt ham ude af sæsonens første fire kampe, og cheftræner Jonas Dal krydser fingre for, at han snart kan råde over sin profil igen.

- Vi arbejder på at gøre Quincy klar, for så har vi mange flere muligheder i vores offensiv. Kan vi bare få ham klar, så får vi noget x-faktor, som mange andre fodboldspillere ikke har, siger Jonas Dal, inden han sætter ord på angriberens betydning:

- Jeg tror, at alle andre hold i Superligaen vil savne en spiller som Antipas, så det gør vi selvfølgelig også. Vi savner ham rigtig meget, kan jeg godt sige.

For Hobro er det lige nu de to nye angribere Morten Beck Andersen og Mayron George, der agerer spydspidser. To fysisk stærke angribere, der godt kunne bruge en hurtig makker i front.

Det erkender en af dem selv.

- Quincy bringer nogle helt andre ting, end det vi har lige nu, så selvfølgelig savner vi ham, men jeg synes også, at vi har andre rigtig gode typer oppe foran, siger Morten Beck Andersen.

Lørdag mod Viborg scorede Mayron George sit første mål for Hobro i 1-1-kampen, hvor Hobros offensiv igen så uskarp ud. En af årsagerne skal findes i det begrænsede kendskab angriberne imellem.

- Vi skal finde hinanden. Det handler simpelthen om nogle bedre relationer indbyrdes mellem os angribere. På den sidste tredjedel er der nogle ting, som vi skal have kigget på, Morten Beck Andersen.

Quincy Antipas skal mandag skannes i sin fod, og først derefter vides det, hvornår den hurtige angriber igen kan være klar for Hobro.

Uden Antipas er det blevet til fire point i sæsonens første fire kampe for Hobro i Alka Superligaen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip