Hobro tilfreds med et point i lokalopgør mod AaB

Skrevet af admin

17/10/2014

Mest læste i dag

Selvom de var foran efter første halvleg, så klager Hobro ikke over, at det blev 1-1 i Superligaens første nordjyske derby mod AaB.

Oprykkerne fra Hobro var fredag aften tæt på at få en stor skalp med hjem, da de med 45 minutter tilbage af opgøret mod de regerende danske mestre fra AaB var foran 1-0.

Hjemmeholdet fra Aalborg fik dog udlignet Quincy Antipas’ føringsmål, hvilket selvfølgelig ærgrede Hobro-træner Jonas Dal, der dog alligevel stillede sig tilfreds med det uafgjorte resultat:

- Vi ville gerne være fortsat som i første halvleg, men efter pausen får vi ikke nok ro på bolden, men begynder at cleare for meget.

- Når vi så samtidig ikke fastholder presset efter clearingerne, så gør vi det for let for AaB. Men set over 90 minutter, så må vi være tilfredse med et enkelt point, siger Jonas Dal.

Hobro-anføreren Mads Justesen, der sammen med resten af Hobro-forsvaret havde god kontrol over kampen i første halvleg, indrømmer da også, at han inden kampen gerne havde solgt den for uafgjort:

- Jeg synes, at vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi også fortjent kommer foran. Men jo, vi er tilfredse med 1-1.

- Havde man sagt inden kampen, at vi ville tage til Aalborg og få et point mod danmarksmestrene, jamen så skal man også være tilfreds med det, siger midterforsvareren.

På Nordjyske Arena var små 10000 tilskuere mødt op for at overvære historieskrivningen i det første Superligaopgør mellem AaB og Hobro. Sidstnævntes træner var efter kampen imponeret over stemningen på stadion:

- Det var super fedt. Den kæmpe opbakning, der var fra Hobro og på stadion i det hele taget, det var en kæmpe oplevelse.

- Hvis det her "North Firm" får ligeså mange tilskuere hver gang, vi spiller, så gerne for mig da, lyder det fra Jonas Dal.

Det uafgjorte resultat af det nordjyske lokalopgør betyder, at begge hold holder deres placering i tabellen, men kan risikere at dumpe et par pladser ned afhængigt af de resterende kampe i Superligaens 11. runde.

/ritzau/