Hobro-træner afskriver Antipas i resten af 2015

En ankelskade har siden starten af maj holdt Hobro-profilen Quincy Antipas ude, og intet tyder på, at den tidligere Brøndby-angriber kommer tilbage på grønsværen før 2016.

Den driblestærke spiller fra Zimbabwe har stadig smerter i anklen trods vellykket operation.

- Operationen gik fint, men desværre har han stadig smerter, og det er svært at blive klog på for os, siger Hobro-træner Jonas Dal til Nordjyske.

Antipas var under kniven for en måneds tid siden efter langvarige problemer, og de små fremskridt til trods regner Dal ikke med at få glæde af angriberens evner før til foråret.

- Det er selvfølgelig fint, hvis han overrasker mig, men i øjeblikket har jeg det sådan, at jeg har afskrevet Quincy i forhold til i år, lyder det fra Jonas Dal.

Nordjyderne kunne ellers godt bruge mere offensiv power. Holdet ligger sidst i Alka Superligaen med blot fem point efter ti kampe, og man står kun noteret for seks scoringer.

Egentlig har holdet fået nettet til at blafre otte gange, men 2-1-sejren over AGF i ottende runde blev ændret til et 0-3-nederlag, da Hobro ulovligt brugte Adama Tamboura i kampen.

Nordjyderne har anket afgørelsen fra Fodboldens Disciplinærinstans til Dansk Boldspil-Unions appeludvalg, hvor sagen nu skal behandles.

/ritzau/

Dagens Gossip