Hobro-træner er pivhamrende stolt af holdets efterår

Skrevet af admin

07/12/2014

Dagens topnyheder

Hobro rundede et forrygende efterår af med 1-1 på udebane mod FC Vestsjælland.

Selv om holdet var foran frem til ti minutter før tid, var træner Jonas Dal trods alt glad for resultatet.

- Havde vi vundet den her kamp, havde det været en kæmpe prik over efterårets i. Nu er det kun en lille prik over i'et, siger Jonas Dal.

- Men det i er så kæmpe stort, at det ikke kan males med den største tusch, der findes.

- Vi er så pivhamrende stolte af det, vi har præsteret i efteråret. Og det, jeg er endnu gladere for, er, at der stadig er noget at bygge på. De her drenge indeholder stadig noget, vi ikke har set endnu, siger han.

Anfører Mads Justesen anerkender, at FC Vestsjælland var bedst i store dele af søndagens kamp.

- Selvfølgelig er vi pisseskuffede over at de scorede, men ser man på hele kampen, skal vi være tilfredse. Der var mange perioder, hvor FC Vestsjælland var et bedre hold end os, men det irriterer mig lidt, at de scorede på det tidspunkt, siger Justesen.

- Jeg følte, at vi havde fuld kontrol i kampen, og jeg fornemmede, at vi snart ville lukke den. Desværre fik de så en omstilling, og der var de skarpe. Vi må anerkende den fight og vilje, de lagde i kampen.

Målet fulgte efter en situation, hvor Hobro havde mange folk med fremme. Nordjyderne tabte bolden, og så var FC Vestsjælland pludselig i overtal på vej ned mod Jesper Rasks mål.

- Vi skubbede op, da bolden blev spillet ud på deres back. Vi skulle ikke være gået i pres, vi skulle i stedet have afventet.

- Der var en mulighed for at lave et frispark midt på banen, og det skulle vi nok have gjort. Så det var et ærgerligt mål, siger han.

Hobro overvintrer med 21 point, seks flere end FC Vestsjælland under stregen.

/ritzau/