Hobro-træner sætter flueben ved indsats trods nederlag

Selv om det endnu engang blev til et nederlag til Hobro, da holdet lørdag gæstede Randers, så er Hobros cheftræner, Ove Pedersen, tilfreds med indsatsen.

I kampen så han sine spillere bygge videre på nogle af de gode takter, som han mener, holdet har vist igennem de seneste seks kampe.

- Jeg kunne for sjette kamp i træk sætte flueben ved indsatsen. Af de seks kampe så var det den mest kompetente modstander, vi mødte i dag. Randers var gode, men vi gjorde det svært for dem med den indsats, vi lagde for dagen, siger Ove Pedersen.

- Det rakte desværre ikke, og så lavede de et fantastisk mål til 1-0. Vi kan ikke sige, at vi burde have afværget det, for det var et godt mål. Vi blev desværre knockoutet med målet til 2-0, siger Ove Pedersen.

Randers' to scoringer faldt inden for to minutter.

Ove Pedersen roser sine spillere for at finde gejsten i kampens sidste 15 minutter, selv om det så sort ud, da Hobro var nede med to mål.

- Vi viste god vilje i det sidste kvarter, hvor vi kom frem til fire eller fem muligheder. Og det er ikke en selvfølge, når man lige er kommet bagud med to.

Hobros anfører, Mads Justesen, mener, at Randers-sejren var fuldt fortjent. Han ærgrer sig dog over, at Hobro først for alvor kom i gang, da holdet var nede med to mål.

- Det var ærgerligt, at vi først gav lidt slip, da vi var bagud med 0-2. Der begyndte vi at producere chancer. Det skulle vi have gjort fra start, som vi har vist i nogle af de andre kampe, vi har spillet, siger Mads Justesen.

- Vi spillede med større risiko, og de muligheder, vi skabte, kom i nogle situationer, hvor vi vandt bolden højt oppe på banen. Derfra kunne vi sætte vores spillere i scene, tilføjer anføreren.

Hobro er fortsat på jagt efter forårets første sejr. Næste mulighed er onsdag, hvor FC Midtjylland gæster Hobro.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip