Hobro-træner: Smigret over interessen fra FCM

Hobros cheftræner Jonas Dal skal fortsat være træner for Hobro efter sommerferien.

Selv om der har været løse henvendelser fra FC Midtjylland, som har mistet succestræneren Glen Riddersholm, så er Jonas Dal ikke blevet tilbudt noget konkret.

Hvis det havde været tilfældet, så kunne sagen have stået anderledes, fortæller Jonas Dal til Hobros hjemmeside.

- Jeg har naturligvis været meget smigret over henvendelsen fra FC Midtjylland, og selvom jeg er glad for mit virke i Hobro, afviser man ikke sådan en henvendelse, hvis man har trænerambitioner.

- Men jeg kan forstå på dialogen mellem de to klubber, at der ikke er kommet noget konkret på bordet, hvorfor jeg naturligvis stadig er cheftræner i Hobro, siger Jonas Dal.

Superligaspillerne i Hobro tog hul på træningen i mandags efter tre ugers sommerferie, og i den kommende weekend står programmet på overlevelsestur på den jyske hede under ledelse af Jonas Dal.

Og han glæder sig allerede til at skulle ryste sin trup sammen til en ny sæson.

- Nu handler det om fodbold og få sammentømret en stærk trup, inden vi om lidt mere end to uger spiller vores første sæsonkamp mod OB i Odense.

- Jeg glæder mig rigtig meget sammen med mine trænerkolleger og spillerne til at komme i gang, og vi har allerede haft nogle rigtig gode træningspas i løbet af de seneste dage. Stemningen i truppen er i top i øjeblikket, forklarer Jonas Dal.

/ritzau/

Dagens Gossip