Hobro-træner trods 0-3: Vi er på rette vej

Hobro åbnede for et år siden Alka Superligaen med en 2-1-sejr ude over OB. Søndag stod de to mandskaber så igen over for hinanden i en åbningskamp i landets bedste række, men denne gang med et noget andet udfald.

Hobro tabte 0-3 efter en kamp, hvor nordjyderne ellers spillemæssigt var godt med.

- Jeg synes faktisk, vi var bedre denne gang end for et år siden, hvor vi vandt 2-1 her. Men vi fik bare ikke scoret. Vi havde stor ære af kampen og havde også flere afslutninger end OB, siger træner Jonas Dal.

- Så kan man sige: "Kan vi bruge det til noget?" Nej, ikke i forhold til at vinde kampen, men i forhold til at se, om vi er på rette vej, og om vi får noget ud af vores opspil. Det er det, jeg tager med mig herfra.

- Der var rimelig mange gode ting, og der var mange ting, der lykkedes, men det vigtigste, nemlig det at score mål, lykkedes vi ikke med. At vi så skulle tabe 0-3 var lige i overkanten, siger Dal.

Anfører Mads Justesen er enig med sin træner i, at nordjyderne havde noget at byde ind med spillemæssigt.

- Man kan ikke sige meget til det, når man har tabt 0-3, men jeg står med en mærkelig fornemmelse, for jeg føler, at vi var rigtig godt med i kampen, siger Justesen.

- Vi havde mange afslutninger, faktisk flere end OB, og sad rigtig godt på det. Noget af det, vi var gode til i sidste sæson, var, at vi fik output i vores gode perioder, men det fik vi ikke her.

På midtbanen gav Hobro debut til Gökhan Kaya, der inden OB’s første mål havde en gylden chance for at score, men på tomt mål skød han forbi.

- Det var fedt at starte inde. Jeg er meget taknemmelig for, at jeg fik chancen, og jeg synes også, jeg gjorde en god figur. Så det er jeg godt tilfreds med, siger Kaya.

- Men jeg skulle jo have scoret. 99 gange ud af 100 scorer man på sådan en chance, og jeg kom også godt rundt om keeperen, men jeg tog for lang tid og blev måske lidt nervøs i min afslutning.

/ritzau/

Dagens Gossip