Hobro-vanviddet fortsætter: Slår FCK 3-0 i Parken

10/08/2014

Publikum i Telia Parken buhede søndag aften af FC København og klappede af Hobro, der tog en imponerende 3-0-sejr med hjem.

Med sejren topper Hobro overraskende Superligaen med ni point efter fire kampe.

Hobro var godt organiserede og hamrende giftige på kontra. FCK havde store problemer med at ramme hinanden og var ineffektive foran mål.

Hobro fik en drømmestart efter en kontra i det sjette minut. Bolden blev slået ind i boksen, hvor 168 centimeter lave Quincy Antipas blev den store og headede Hobro i front.

Tre minutter efter pausen øgede anfører Mads Justesen til 2-0 efter endnu en kontra, hvorefter Mads Hvilsom sørgede for utrolige 3-0 på måltavlen til gæsterne.

Efter det tidlige føringsmål kunne Hobro gøre det, de har gjort så godt hidtil: Stå dybt på egen banehalvdel og sætte giftige kontraer ind.

FCK forsøgte at dirke den kompakte Hobro-defensiv op, men favoritterne traf forkerte beslutninger og slog et hav af fejlafleveringer.

Et FCK-lyspunkt var Steve De Ridder. Den nytilkomne belgier stod for overraskelsesmomenter og afslutninger, men tidligt i anden halvleg var stolpen i vejen.

Efter stolpeskuddet førte Hobro-anfører Mads Justesen bolden frem i en omstilling. Den afsluttede midterforsvareren, gymnasielæreren og landmanden ved at prikke bolden ind til 2-0.

Godt 10 minutter senere tog Hobro igen fusen på FCK's defensiv. Martin Thomsen sparkede et frispark kort til Mads Hvilsom, og han scorede sit fjerde sæsonmål og Hobros tredje i kampen.

10 minutter før tid blev Mathias "Zanka" Jørgensen vist ud for at sparke ud efter en modspiller efter en duel.

FCK evnede ikke at svare igen. Hjemmepublikummet buhede af FCK og klappede af Hobro.