Hobro vil hjælpe topscorer til udlandet

Skrevet af admin

07/06/2015

Dagens topnyheder

Han sluttede som nummer to på Alka Superligaens topscorerliste med 16 mål.

Men i næste sæson er det ikke sikkert, at Mads Hvilsom fortsat er at finde i Hobro, der sluttede på en flot syvendeplads trods søndagens 0-1-nederlag til FC Købehavn i Telia Parken.

Både klubben og angriberen er interesseret i et salg til udlandet, for kontrakten løber ud næste sommer.

- Selvfølgelig skal Mads gøre det, hvis det rigtige tilbud kommer, siger Hobros træner, Jonas Dal.

- Kan vi få sendt ham afsted til en fin klub ude i Europa, hvor han kan sikre sig i hvert fald nogle år frem, så skal han gøre det, og det vil vi ikke stå i vejen for, siger træneren.

For tre år siden blev 22-årige Mads Hvilsom udlejet fra FC Midtjylland til Hobro, og sidste sommer blev han Hobro-spiller på en kontrakt frem til sommeren 2016.

Angriberen er åben for alle muligheder.

- I forhold til udlandet må vi se, hvad der sker. Jeg har et år tilbage og vil med glæde spille endnu en sæson med Hobro i Superligaen.

- Det er ikke op til mig. Men det vil selvfølgelig være et fedt eventyr, når jeg nu har været med på denne fantastiske rejse med Hobro.

- Det vil være min helt store drøm at komme ud og spille på et højere niveau, siger Mads Hvilsom.

Han har ingen præferencer i forhold til, hvilke lande han kunne tænke sig at spille i.

- Jeg er ingen teknisk fremragende fodboldspiller, så det handler mere om, at holdet skal passe til mig og den måde, jeg spiller fodbold på.

- Måske skal det være et hold, der spiller lidt som Hobro med omstillinger, hvor jeg har scoret mange af mine mål, siger Mads Hvilsom.

Hobro-træner Jonas Dal er klar til at skulle agere i forhold til at hente en afløser.

- Sker det, vil vi alle stå med armene over hovedet og juble på Mads' vegne, men så ved vi også, at der kommer et hul, som vi skal udfylde.

- Vi under ham det alle sammen helt vildt. Sker det, vil jeg begræde det på egne vegne, fordi vi så skal til at genopfinde noget på kanten eller i front. Men så må vi jo se, hvor gode vi er til det, siger Jonas Dal.

/ritzau/