Høgh: Mit livs triumf

Han blev vraget til startopstillingen. Ligesom Esbjergs normale anfører Nicolai Høgh er blevet det i de seneste kampe i Superligaen og rygter om ballade mellem ham og træner Thorup har været fremme i medierne.

- Det er ligegyldigt nu. Jeg vil ikke snakke om det i denne glædens stund, siger Høgh, der kom ind mod slutningen af finalen.

Da Høgh blev skiftet ind mod slutningen af finalen blev han hyldet af de mange Esbjerg-fans. Før det havde matchvinder Youssef Toutouh efter sit mål løbet ud til Høgh og efter dommerens slutfløjt fik Høgh anførerbindet tilbage af Hans Henrik Andreasen og kunne dermed løfte pokalen.

- Jeg blev rørt over den måde, tilskueren hyldede mig, da jeg kom ind. Jeg har ikke lang tid tilbage i Esbjerg, så det var stort. Det var svært at holde tårerne tilbage. Og da jeg løftede pokalen, var det højdepunktet i mit liv, siger Høgh.

- Jeg var rørt i omklædningsrummet og havde svært ved at holde tårerne tilbage. Jeg var rundt og sige til alle spillerne, hvad de har betydet for mig. De vandt for byen og tilskuerne. Vi er så stolte over de her, det er en sejr for hele byen, siger Høgh og fortsætter:

- Det gjorde ondt, at jeg ikke skulle starte inde. Og det ved Thorup også, men det skal også gøre ondt ikke at starte inde. Men forsvaret har spillet godt på det seneste, og der er ingen onde miner fra min side, siger han.

- Drengene har støttet mig meget i denne tid, hvor jeg har måtte se i øjnene, at jeg ikke skulle spille hver gang. Det betyder også meget, at Toutouh løb ud til mig efter sin scoring, og så vil jeg rose Andreasen for sat give mig bindet, det var stort.

 

 

 

Dagens Gossip