Høgstedt spøger

Derfor spekuleres der nu i, hvorvidt den tidligere danske verdensrangliste-etter, Caroline Wozniacki, slår kløerne i ham.

- Jeg håber det. Högstedt er en fremragende træner. I de tre år, han har samarbejdet med Sharapova, har han ført hende tilbage til verdenstoppen, siger den tidligere Davis Cup-spiller Peter Bastiansen og tilføjer:- Jeg ved, at Caroline har stor respekt for Högstedt. Han har ved flere lejligheder givet hende gode råd, så de kender hinanden rigtig godt. Högstedts stil minder meget om Thomas Johanssons (Caroline Wozniackis ekstræner, red.), men han fik sidste år kun ganske få måneder sammen med Caroline. Spørgsmålet er derfor, om hun én gang til tør satse svensk.

Stor erfaring

49-årige Thomas Högstedt har på tennisspillernes ATP- og WTA Tour tidligere trænet spillere som Li Na og Tommy Haas.

- Hans erfaringsgrundlag er derfor stort, siger Peter Bastiansen og tilføjer:

- Carolines far (Piotr, red.) har netop meddelt, at han efter denne sæson ikke længere vil være hendes træner. Nu må vi se, om han gør alvor af sin ’trussel. Det er jo ikke første gang, at han har annonceret et stop. Men skal Högstedt ind over Caroline, nytter det ikke, at Piotr fortsat vil blande sig. Skal Caroline udvikle sit spil, kræves stor tålmodighed. Og det er Piotr jo ikke ligefrem kendt for at have.

BT har forgæves forsøgt at fange Thomas Högstedt for en kommentar.

Men hans gode ven i det svenske tennisforbund, sportschef Johan Sjögren, vurderer, at det ikke kan afvises, at Caroline Wozniacki og Thomas Høgstedt fremover kommer til at danne duo.- Det er bestemt en mulighed. De har tidligere arbejdet tre-fire uger sammen og kender derfor hinanden godt, siger Johan Sjögren.

Sharapova takker Högstedt

På sin hjemmeside siger Maria Sharapova tak til Thomas Högstedt for et godt samarbejde.

- Jeg er taknemmelig for det arbejde, han har gjort for mig og ønsker ham al mulig held og lykke fremover. Men desværre har han i den nærmeste fremtid ikke mulighed for at rejse med mig. Derfor er vi enige om at gå hver vores vej nu. Jeg forventer indenfor få dage at kunne meddele navnet på min nye træner, skriver Maria Sharapova.

Caroline Wozniackis danske rådgiver, Mikkel Nissen, er fåmælt omkring den danske topspillers trænersituation.

- Jeg ved, at Caroline taler med nogle emner. Men der er intet konkret endnu. Og hvad angår eventuel ansættelse af Thomas Högstedt, har jeg ingen kommentarer, siger Mikkel Nissen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip