Høj nutte-faktor: Paris Hiltons kælegrise flytter ind i Odense Zoo

Hvis du har hang til at forelske dig i små, nuttede dyr med store øjne, så skal du nok holde dig væk fra Odense Zoo. Haven har nemlig fået en ny dyreart - små minigrise - og det bliver næsten ikke sødere.

To ni måneder gamle hun-minigrise er flyttet ind i Zoos bondegård. På sigt er det planen, at der også skal hentes en orne, så grisene fremover kan få unger, skriver Odense Zoo i en pressemeddelelse.

Grisene bliver aldrig ret store – 35 kilo kan det maksimalt blive til.

En minigris er meget mindre i størrelse og vægt end slagtesvin. Den holder varmen ved at have fedt på sidebenene, så derfor tager den mere vægt på om vinteren.

Minigrisen er et socialt dyr, der har tæt dialog med artsfæller. Undersøgelser viser, at den kan grynte på op til 20 forskellige måder.

Minigrise lugter ikke, og det faktum sammenholdt med deres lille størrelse gør, at nogen vælger at holde minigrise i stedet for hunde. Det har ligefrem været så hipt, at selveste Paris Hilton har anskaffet sig en.

I Odense Zoo bor grisene en smule mere 'landligt', end de antageligt ville hos Paris Hilton.

Du kan derfor opleve dem i Zoos bondegård, hvor de gemmer sig i halmen. Senere får de også mulighed for at komme udenfor til jord og mudder. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip