Høj parkering: Spritbilist torpederede hus med sovende familie

Det var noget af et syn, der mødte beboerne i den lille by Carlton Colville i det østlige England en dag i marts i år. En skringende rød sportsvogn var kørt ind gennem et vindue i et hus og hang i en meters højde. Det skriver Dailymail.uk. 

Bag retten i sportsvognen sad den 22-årig studerende, Lewis Richardson, som iført en velvoksen promille, var kørt galt. I lang tid kæmpede politi og brandfolk med at få den alvorligt sårede Lewis ud af bilen. Lewis blev til sidst skåret ud af bilen og kørt på hospitalet med alvorlige hovedskader.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

I otte timer hang den røde sportvogn sammen med huset, inden brandvæsenet kunne pille den totalskadede bil ned fra huset, uden at huset styrtede sammen.     

Indenfor i huset havde en familie på tre ligget og sovet, og utroligt nok kom ingen af dem til skade, da sportsvognen bragede ind i deres hjem og forårsagede store skader.

Den uheldige spritbilist er kommet sig over sine skader, og i næste måned skal han i retten, hvor han er sigtet for spritkørsel og hensynsløs kørsel. 

Dagens Gossip