Højbjerg er træt og smadret efter hård EM-premiere

Skrevet af admin

18/06/2015

Dagens topnyheder

Det var en mærket Pierre-Emile Højbjerg, der torsdag formiddag mødte frem til U21-landsholdets træning i bydelen Zizkov i Prag.

Bayern München-spilleren, der spillede samtlige 90 minutter i onsdagens 2-1-sejr over de tjekkiske værter ved EM, trænede kun let for sig selv, mens de øvrige spillere øvede afslutninger og spil til to mål.

- Jeg er træt, og jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg er smadret, siger 19-årige Pierre-Emile Højbjerg, som har haft et turbulent forløb op til EM.

Lørdag spillede han hele kampen i Telia Parken, da A-landsholdet vandt 2-0 over Serbien i EM-kvalifikationen.

Her blev midtbanespilleren skadet i baglåret, men han rejste alligevel til Prag for at støde til U21-truppen, der forberedte sig til EM-åbningskampen mod Tjekkiet.

Søndag rejste Pierre-Emile Højbjerg så hjem til München for at blive behandlet for sin skade, og mandag aften returnerede han til Prag.

Oven i det kom så en hårdhændet behandling fra de tjekkiske spillere i onsdagens kamp.

- Jeg er lidt ramt og har fået nogle slag og tæsk. Men jeg er ved godt mod, og det er lidt nemmere at tage efter en sejr, siger han.

Allerede lørdag skal U21-holdet i aktion igen i gruppe A, når EM-favoritten Tyskland venter i Eden Arena i Prag.

- Vi har en vigtig kamp foran os på lørdag, og det er vigtigt, at vi slipper tøjlerne og får den dér glæde ved at spille en god kamp frem.

- Vi kan ikke gå krampagtigt ind til kampen, for tyskerne er klar fra første fløjt, siger Pierre-Emile Højbjerg.

/ritzau/