Højbjerg fik spilletid i Bayerns semifinale

Lidt har også ret. Sådan tænker danske Pierre-Emile Højbjerg forhåbentlig efter onsdagens semifinale ved forberedelsesturneringen Audi Cup i München. Det danske stortalent fik nemlig spilletid for sin klub Bayern München i kampen mod brasilianske Sao Paulo, men det blev blot til 60 sekunder på banen, inden kampens dommer fløjtede af.

Højbjerg kom på banen et minut før tid i stedet for den østrigske back David Alaba på et tidspunkt, hvor Bayern München allerede var foran 2-0, og han formåede ikke at ændre på den stilling.

Højbjerg har fået fint med spilletid i i Bayern Münchens sæsonoptakt, men i aftenens kamp var cheftræner Josep Guardiola tæt på det, der kan være hans foretrukne 11. Blot på en enkelt plads eller to havde spanieren valgt at spare spillere. Derfor var Højbjerg at finde på bænken i størstedelen af opgøret mod brasilianerne, hvis målmand, 40-årige Rogerio Ceni, i øvrigt missede et straffespark kort før tid.

Bayern München er nu finaleklar ved Audi Cup. Her møder Champions League-mestrene Manchester City, der tævede AC Milan med 5-3 i den anden semifinale.        

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip