Højbjerg med i Bayerns mesterskabsfest

Pierre-Emile Højbjerg stod i midten af en Bayern Münchens mesterlige klynge, med en guldmedalje om halsen. Velkommen på holdet.

Den blot 17-årige dansker fik debut for godt en måned siden for Bayern München, da han blev skiftet ind i 4-0-sejren mod Nürnberg, mens han i sidste weekend fik et par overtidsminutter mod Borussia Dortmund.

Her til aften kunne han – uden at være med i truppen blandt stjerner som Arjen Robben, Thomas Müller og Claudio Pizarro lade sig hylde som en del af et rekordsættende mesterhold, der med 88 point allerede har skrevet sig ind i rekordbøgerne som det hold, der har hentet flest Bundesliga-point i én sæson.

Lørdag modtog klubben sin 23. mesterskabspokal, men der er meget mere i vente for Jupp Heynckes’ mandskab, der jagter en episk ’Treble.

Bayern satte trumf på mesterskabsfesten med en 3-0 sejr hjemme mod Augsburg på mål af Thomas Müller, Xherdan Shaqiri og Luiz Gustavo, men sæsonen kan udvikle sig til én enorm triumf, hvis sydtyskerne holder foden på gaspedalen.

Klubben spiller 25. maj Champions League-finale mod Borussia Dortmund, mens man står over for Stuttgart i den tyske pokalfinale en uge senere.

Forventningspresset på den kommende træner Pep Guardiola kunne dårligt blive endnu mere massivt, hvis det lykkes at hjemføre alle tre titler.

Jupp Heynckes sagde inden kampen, at de 11, han stillede med mod Augsburg, meget vel kunne blive de samme spillere, han vælger til Champions League-finalen. 

I så fald kommer vi til at se Neuer, Lahm, van Buyten, Dante, Alaba, Schweinsteiger, Martinez, Müller, Ribery, Robben og Mandzukic i indædt kamp mod rivalerne fra Dortmund.

Jürgen Klopp forærede inden Borussia Dortmunds kamp mod Wolfsburg Ivan Perisic billetter til Champions League-finalen. Perisic forlod Dortmund i vinterpausen til fordel for mere spilletid i Wolfsburg, og kroaten var med to mål ved at sende Dortmund hjem med noget alvorligt at tænke over.

Men et sent supershow af Marco Reus reddede Jürgen Klopp, og Wolfsburg-Dortmund endte 3-3.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip