Højbjerg og Schalke må bøje sig for Bayern til sidst

21/11/2015

Bayern München er fortsat ikke til at stoppe i Bundesligaen i fodbold.

Lørdag aften udbyggede de regerende tyske mestre føringen i toppen, da det blev til en sejr på 3-1 ude over Schalke 04.

Hjemmeholdet, der havde lejesvenden fra Bayern Pierre-Emile Højbjerg med i hele kampen, kæmpede ellers længe godt imod, men det var ikke nok til sidst.

Bayern München kom foran 1-0 efter ni minutter på ret heldig vis.

David Alaba trykkede af udefra, og bolden ramte Schalke-spilleren Leon Goretzka, så den i en høj bue gik ind i det lange hjørne uden chance for målmand Ralf Fährmann.

Otte minutter senere fik hjemmeholdet udlignet, da Max Meyer scorede til 1-1 med et skud, hvor Bayern-målmand Manuel Neuer ikke så helt heldig ud.

Frem til cirka 20 minutter før tid havde Schalke 04 et begrundet håb om at blive det andet hold i denne sæson til at tage point fra Bayern München i Bundesligaen, men så scorede gæsternes Javi Martinez til 2-1.

Kort før tid lukkede Thomas Müller ned for yderligere spænding med 3-1-scoringen, efter at Robert Lewandowski forinden havde ramt stolpen for Bayern.

Pierre-Emile Højbjerg indkasserede et gult kort efter 82 minutter.

Bayern München fører Bundesligaen med 37 point for 13 kampe, og holdet har otte point ned til Borussia Dortmund på andenpladsen.