Højbjerg om lejeaftale: Jeg vil gøre som Lahm og Kroos

Skrevet af admin

09/01/2015

Dagens topnyheder

Philipp Lahm, David Alaba og Toni Kroos. Alle tre fodboldspillere er kendt som verdensklassespillere, og fælles for dem er, at de alle var udlejet i en periode fra Bayern München, før de vendte tilbage til storklubben og fik succes.

Det håber danske Pierre-Emile Højbjerg også at kunne gøre, når han til sommer efter planen vender tilbage til Bayern München efter et lejeophold hos Augsburg, som blev offentliggjort torsdag.

- Det er klart, at Philipp Lahm, David Alaba og Toni Kroos er gode eksempler på det, siger den 19-årige fodboldspiller ifølge fodboldmagasinet Kickers hjemmeside.

31-årige Philipp Lahm tilbragte fra 2003-05 to år som udlejet hos Stuttgart, mens den 22-årige østrigske forsvarsspiller David Alaba i foråret 2011 tilbragte et halvt år som lejesvend hos Hoffenheim.

Den 25-årige midtbanestjerne Toni Kroos, som nu er hos Real Madrid, vendte i sommeren 2010 tilbage til Bayern München efter at have været lejet ud i halvandet år til Bayer Leverkusen.

- De gjorde det rigtig godt, og da de kom tilbage, spillede de sig ind i startopstillingen. Det er også et ønskescenario for mig.

- Men nu er jeg i Augsburg. Jeg er ikke Philipp, David eller Toni, men Pierre. Jeg forsøger at gå min egen vej. Lige nu er det bedst for mig at spille i Augsburg, siger Pierre-Emile Højbjerg.

/ritzau/