Højgravid Amalie: Vil holde baby hemmelig

Skrevet af Ane Sørensen

04/07/2016

Mest læste i dag

Den højgravide realitystjerne Amalie Szigethy har besluttet sig for, at hun vil holde sin præcise terminsdato for sig selv.

Amalie Szigethy bliver mor for første gang, når hun inden for den næste måneds tid føder sin lille datter ved et planlagt kejsersnit. Men det er altså en oplevelse, som hun gerne vil holde lidt privat.

Læs mere: Det skal min datter hedde: Amalie afslører navnet på sit kommende barn

Det fortæller Amalie Szigethy i et opslag på det sociale medie Instagram:

- Af personlige årsager vil jeg ikke oplyse datoen for min fødsel, så derfor svarer jeg ikke på jeres spørgsmål omkring min termin, skriver Amalie.

Foto: Polfoto/Philip Davali

- Jeg ønsker en stille og rolig dag, hvor min datter kommer til verden. Jeg er glad for dem, som følger med og glæder sig til at se hende, men jeg ønsker ro de kommende dage efter hendes ankomst. Men jeg skal nok selv oplyse jer, når jeg er klar til det, men jeg skal først have tid med min lille datter og lære hende at kende, før Danmark får hende at se, tilføjer hun.

Læs mere: Amalie afslører detaljer om fødsel: Jeg vil ikke revne i røven

Ifølge Ekstra Bladet er TV3 inviteret med, når Amalie skal have kejsersnit, så det tyder altså på, at fødslen alligevel ikke bliver helt privat.

Amalie har allerede afsløret, at hendes datter skal hedde Josephine Charlotte Lytton Kejser Szigehty. Dermed bliver hun opkaldt efter den vordende mormor Charlotte Lytton Kejser og Amalie selv, som hedder Josephine til mellemnavn.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler: