Højgravid kvinde hyrer fotograf til sin fødsel - men intet går som planlagt, da hun pludselig får veer

Da Paula D’Amore fra Florida fødte sit første barn, blev der ikke taget nogen billeder.

Anden gang hun fødte var belysningen dårlig, og det smittede af på billederne. Så da hun blev gravid for tredje gang besluttede hun sig for at hyre en fotograf til 1000 dollars - cirka 6500 kroner - som skulle fotografere hele fødslen og levere 100-150 billeder. Sådan gik det dog ikke helt, rapporterer ABC News.

Den 30-årige tredjegangsfødende ville gerne udskyde turen til hospitalet så længe som muligt.

- Med dette barn kendte jeg min krop mere. Jeg ønskede ikke at ankomme til hospitalet og være der i timevis, så jeg sagde til fotografen, at jeg ville have veer derhjemme så længe som muligt, siger Paula D’Amor.

Hun tog et bad for at mindske smerten fra veerne og sagde til sin mand, at det var tid til at komme på hospitalet.

- Tre kilometer nede ad vejen var jeg sådan ‘Venner, jeg har lyst til at presse’. Det overtager bare ens krop. Det er ikke noget, man kan kontrollerer, siger moderen.

Jordemoderen mødte dem på parkeringspladsen ved hospitalet. Her fødte Paula D’Amore sin lille pige i bilen. Fotografen nåede lige nøjagtigt frem til parkeringspladsen i tide til at fange billederne af fødslen.

Men helt nemt var det ikke.

- Man er nødt til at være på stikkerne, for der er kun én chance for at få det rigtige skud, og hvis du ikke får det, er der ingen ny chance, siger fotografen Paulina Splechta.

Læs også: Hun kæmpede for at adoptere ham som baby - 27 år senere gør han det utænkelige bag hendes ryg

Den lille pige er sund og rask trods sin lidt tumultariske ankomst til verden.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip