Højrenationalistisk parti vil 'vise migranterne tilbage': Sætter vejskilte op til Syrien

- Danskernes Parti ønsker at vise migranterne tilbage. Derfor har vi nu påbegyndt en kampagne i Thisted, hvor vi vil tilbyde de lokale et alternativ til den utryghed, som der er opstået i Thisted efter ankomsten af de mange migranter, skriver partileder Daniel Carlsen på partiets hjemmeside.

- Vi forbereder flere tiltag i den nærmeste tid. Målet er at samle underskrifter ind, så vi kan stille op til Folketinget. Det er blevet meget nemmere fordi man kan underskrive med sit Nem-ID på internettet, og vi har en forventning om, at mange fra Thisted vil hjælpe os efter denne kampagne, tilføjer han.

Billedet af vejskiltet har skabt debat på partiets side på Facebook, hvor det er lagt op med ordene: 'Nu ved migranterne da, hvor langt de har hjem'.

Ifølge Danskernes Parti blev vejskiltene sat op ved en række indfaldsveje til Thisted fredag.

Thisted er en af de danske kommuner, der huser flygtninge i telte.

Partileder Daniel Carlsen kalder vejskiltene for en 'fin gimmick', men han afviser, at det er partiet selv, der har sat skiltene op.

- Man må formode, at det er folk fra området, der har sat skiltene op, og vi bakker naturligvis op om det. Vi vil gerne være med til at støtte de lokales kamp for, at Thisted skal være en god, tryg og dansk by igen. Det kan kun ske ved at stoppe invasionen af migranter og påbegynde hjemsendelserne - og det er vi det eneste parti, der vil.

Reaktionerne på Facebook er blandede.

- Endnu et billedligt eksempel på at retorik og symbolik bruges i hadets tjeneste. Det virker dybt skræmmende at man kan kalde sig Danskernes Parti og syde af had. Hører ofte fra den ydre del af højrefløjen om danskhed. Man snakker om danske værdier og får det hele væltet sammen i frikadeller, sovs og fremmedhad, skriver en bruger i kommentarsporet under billedet på Facebook.

Andre kalder det for 'god humor' og et 'godt initiativ'.

Hvad mener du? Deltag i debatten på Facebook.

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip