Hør kvindes bøn: - Jeg er ukrainer, hjælp os!

Uroen i Ukraine er de seneste dage kulmineret med mindst 20 dræbte alene i hovedstaden Kiev, hvor der der været voldsomme sammenstød mellem demonstranter og politiet

Nu forsøger én modig kvinde at råbe omverdenen op i håb om, at udlandet vil gribe ind i konflikten, inden endnu flere mister livet.

- I skal vide, hvorfor tusindvis af mennesker i mit land er gået på gaderne. Der er kun en grund: Vi ønsker at blive frie - fra diktaturet og politikerne, som kun arbejder for dem selv, og som er klar til at skyde, tæve og skade folk bare for at redde deres egne penge, siger den unavngivne kvinde i video.

LÆS OGSÅ: 11-årig blogger om kræft: - Nu er det tid til at give slip

Hendes desperate opråb er lagt på YouTube den 10. februar, og siden er situationen i Ukraine kun blevet værre - nøjagtig som hun forudsiger på videoen.

- Vi er civiliserede folk, men vores regering er barbarisk. I morgen har vi formentlig hverken telefon eller internetforbindelse, og så vil vi være alene her, og så vil politifolk måske slå os ihjel i mørket en efter en, fortæller hun med frygt i øjnene.

Både USA, EU, Tyskland, Danmark og andre lande og vestlige aktører fordømmer voldshandlinger i landet, men indtil videre har ingen grebet ind. Derfor er kvindens bøn næsten mere aktuel nu, end da hun lavede videoen for 10 dage siden.

LÆS OGSÅ: Fuld far tvinger 8-årig til at køre hjem

- Jeg beder dig om at hjælpe os, så vi kan få vores frihed. Du kan hjælpe os ved at fortælle denne historie til dine venner og dele denne video. Jeg beder jer, del den med venner og jeres regering og vis, at I støtter os.

Ingen ved hvor den unge kvinde er henne i dag, men hendes budskab ser ud til at nå ud til omverdenen. På YouTube er videoen blevet set knap 3 millioner gange indtil videre.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se den ukendte kvindes desperate opråb herunder: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip