Hørsholm tager vanvittig sejr over Svendborg

Der var både spænding og dramatik, da Hørsholm mandag aften besejrede Svendborg 85-82 på udebane i de to klubbers tredje DM-kvartfinale.

Først udlignede Svendborg til 82-82 med tre sekunder tilbage af opgøret ved spanske Damian Ocana, og alle troede naturligt, at kampen var afgjort.

Men i de sidste tre sekunder lykkedes det gæsternes Evan Yates at drible op ad banen og diske op med en trepoints scoring, der var en realitet et splitsekund før, kampen blev fløjtet af.

Dermed vandt Hørsholm kampen i sidste øjeblik i en af de vildeste afslutninger, der er set i Basketligaen i mange år.

- Hvis jeg nogensinde skal have et hjerteanfald, bliver det på en aften som i aften. Sådan er basketball heldigvis. Nu kan vi med vores fans hjælp vinde hjemme i Hørsholm på torsdag, siger Hørsholm-træner Rafa Monclova i en pressemeddelelse.

Med sejren fører Hørsholm samlet 2-1, og i det næste kvartfinaleopgør førstkommende torsdag, kan Hørsholm med en sejr spille sig i semifinalen.

Hørsholm var foran i det meste af anden halvleg, og med blot syv minutter igen lød føringen på 69-56, men så tog Svendborg over og leverede noget af et comeback.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip