Hold fødselsdagsfest med et knald: Swingerklub tilbyder kage, champagne og fræk gave til fødselsdagsbarnet

Det er næsten ærgerligt, at det lige har været mors dag, når man ser, hvad en københavnsk swingerklub tilbyder kvinder, der skal fejres.

Swingerklubben Adam og Eva i Vanløse hylder nemlig den frisindede danske kvinde anno 2016 ved at give kvinder en fejring, der er noget ud over det sædvanlige.

Det festlige arrangement, som swingerklubben kalder “en sexfejring til den helt store guldmedalje”, afholdes hver onsdag og henvender sig til mandeglade kvinder, der har fødselsdag eller skal fejres på anden vis.

"Der er tale om en stor sexfest med kage, champagne og fræk gave til fødselsdagsbarnet, der helt naturligt vil være det absolutte centrum for sexfesten”, lyder det fra Morten Fabricius, indehaver af swingerklubben Adam og Eva, der påpeger, at der er 52 onsdage på et år.

Den store fejring finder naturligvis sted i “Gangbang Klubben”, som er swingerklubben mest populære tiltag.  

"På den måde sikrer vi også fødselsdagsbarnet, at der med garanti kommer rigtig mange både mænd, kvinder og par forbi klubben for at sexfeste med”, forklarer Morten Fabricius.

Swingerklubben ønsker at hylde den moderne danske kvinde, der ikke lægger bånd på egne frække fantasier og sexlyster. Ifølge Morten Fabricius, der har drevet sex- og swingerklubber i mere end 20 år, har vi kun set toppet af isbjerget med hensyn til den danske kvindes lyst og behov for at skeje ud på de krøllede klublagner.

Kender du en kvinde, der har snart har fødselsdag, og som har alt? 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip