Holdkammerat: Godt med ballade mellem Froome og Wiggins

Sidste års Tour-vinder begynder i weekenden sin jagt på en sejr i sæsonens første Grand Tour, Giro d'Italia, men samtidig har Wiggins også bebudet, at han går efter at forsvare sin Tour-titel.

Den udmelding forstår kenyansk-fødte Chris Froome ingenting af. Froome, der sidste år var så stærk en luksushjælper for Wiggins i bjergene, at Team Sky endte med både at snuppe første- og andenpladsen på podiet i Paris, er blevet stillet i udsigt, at han i år er manden, der skal køres for - og det regner han stadig med.

Siden har Froomes kæreste Michelle Cound på Twitter sat spørgsmålstegn ved, om Wiggins overhovedet skal køre Tour de France.

Man skulle tro, at den slags ballade kunne være en bombe under samarbejdet på Team Sky, men sådan ser den stærke temporytter Geraint Thomas det ikke. Waliseren mener tværtimod, at det er godt for Sky og for hele cykelsporten.

- Jeg kan faktisk godt lide hysteriet. Det får cykelsporten ud over rampen. Det er bare endnu en historie, så længe det ikke påvirker rytterne, og det tror jeg ikke, at det gør, siger Thomas til BBC.

- Jeg var sammen med Froomey for et par dage siden, og han lavede sjov med det. Det giver folk noget at tale om og gør dem interesserede.

- Vi vil ikke have, at det ender som fodbold og bliver en ren sæbeopera, men en historie en gang imellem som denne her, det er godt.

Geraint Thomas har været godt kørende i foråret, hvor han blandt andet kørte to fjerdepladser ind i E3 Harelbeke og Omloop Het Nieuwsblad, og han er selvskreven til Skys Tour-hold.

- Så længe det går som sidste år, og vi vinder, så er jeg ligeglad med, hvem der vinder. Så længe det er Team Sky, og vi forhåbentlig har to mand på podiet, så får vi flere præmiepenge. Det er holdet, der skal afgøre, hvem der er kaptajnen, og først og fremmest er vi professionelle, som gør, hvad vi får besked på.

Dagens Gossip