Holdkammeraterne forsøger at glemme Grigel-uheld

Det var et chok, der mandag ramte den danske VM-lejr i Herning, da truppen fik at vide, at holdkammeraten Lotte Grigel havde revet korsbåndet over.

Playmakeren slog knæet i gulvet mod Tunesien søndag, men hun kunne selv gå fra banen og forsøgte bag udskiftningsbænken at løbe lidt for at se, om hun kunne komme tilbage på banen.

Det kunne hun ikke, men det var alligevel nogle overraskede holdkammerater, der modtog nyheden.

- Det er pisse hårdt, og jeg er virkelig ked af det på Lottes og på holdets vegne, for hun er en dygtig håndboldspiller, siger stregspiller Stine Bodholt, som sammen med holdkammeraterne vil forsøge at skubbe tabet i baggrunden.

- Vi ved også, at vi er her for at spille håndbold, og vi har prøvet det hjemme i klubberne før, så vi har snakket lidt om, at vi nu skal være klar til at fokusere på Serbien, lyder det fra Bodholt.

Hos venstrefløjen Ann Grete Nørgaard var der også chok at spore over nyheden om Lotte Grigels korsbåndsskade.

- Vi så godt, hun slog sig, men hun kom ud og fik noget is på, og så tænkte vi egentlig, at hun nok var klar igen mandag, så det er lidt et chok for os, siger fløjen.

- Det er så synd for Lotte, og det er træls for vores hold. Det er virkelig synd for Lotte, for hun har kæmpet med mange ting. Den skal lige rystes af, men det bliver den også i løbet af dagen, slutter Ann Grete Nørgaard.

SK Aarhus-playmakeren Anna Sophie Okkels er blevet indkaldt som erstatning for Grigel, og Okkels er på holdkortet til kampen mod Serbien tirsdag.

/ritzau/

Dagens Gossip