Holdkammeraterne: Niklas er verdens bedste keeper

Niklas Landin tog ikke kun publikum med storm i EM-åbningskampen mod Makedonien, hvor landsholdsmålmanden totalt pillede pynten af modstandernes skytter.

Også holdkammeraterne er imponeret over Landins præstation, der kastede hele 17 redninger af sig på 37 skud.

- Det var fremragende. Han fortsatte den form, som han har haft hele efteråret for Rhein-Neckar Löwen og til landsholdssamlingerne.

- Han beviste, at han er verdens bedste keeper lige nu, og vi er heldige, at vi har en mand som ham. Det er meget vigtigt, hvis vi skal nå langt i turneringen, at vi har to så gode keepere, som tilfældet er, siger Michael V. Knudsen.

Henrik Møllgaard var allerede på forhånd klar over, at holdkammeraten med nummer ét på ryggen kan være uhyggelig.

- Jeg er ikke overrasket, for jeg har set det værre til træning. Der er træninger, hvor vi er mange skytter, der går kede af det hjem og har svært ved at tro på, at vi er landsholdsspillere.

- Og han kom jo sindssygt fra start i dag, siger Skjern-spilleren.

René Toft Hansen mener, at en god dansk forsvarspræstation gav Landin gode arbejdsforhold i målet, men bøjer sig også for den flotte præstation.

- Vi var aggressive i forsvaret og tvang dem til at tage skuddene langt udefra, og der er Nicklas rigtig god.

- Men vi lavede selvfølgelig et par fejl ind i mellem, og så er vi heldige at have verdens bedste keeper. Det giver os ekstra selvtillid, at vi ved, at han står derinde, siger stregspilleren.

Niklas Landin blev ikke uventet kåret som kampens bedste danske spiller.

/ritzau/

Dagens Gossip