Holdt tre kvinder fanget i årti: - Det var et harmonisk hjem

Ariel Castro talte med en rolig stemme, da han her til aften dansk tid forklarede sig i retten i Cleveland i Ohio. Her står han til en straf på livstid plus 1000 års fængsel for at have kidnappet, misbrugt og tortureret tre kvinder siden 2002.

Kun få gange knækkede hans stemme og trillede tårerne.

- Jeg er så ked af, hvad der er sket. Den dag i dag forsøger jeg stadig at besvare mine egne spørgsmål. Jeg ved ikke hvorfor, sagde Ariel Castro, inden hans stemme blev kvalt af gråd.

Læs også: Født i fangenskab: Cleveland-bortfører vil se sin seks-årige datter

Han undskyldte overfor de tre ofre, dommeren, staten Ohio og "alle, der er blevet berørt af den her sag". Men undskyldningen var ikke helt uforbeholden.

- Det hele var frivilligt. Der var tidspunkter, hvor de endda bad mig om sex. Mange gange. De havde alle tre haft flere seksuelle partnere før mig, lød det fra Ariel Castro.

Han nægtede desuden at have tævet pigerne. Han er ellers tiltalt for at tæve Gina DeJesus, til hun abortede.

Læs også: Rædselsvækkende detaljer dukker frem om Cleveland-bortførelse

Blandt andet sagde han, at pigerne i dag opfører sig for normalt til at de kan have været udsat for tortur. Han nævner blandt andet en Youtube-video, hvor Amanda Berry fester til en koncert

Ariel Casrto begynder igen at græde, da snakken falder på den datter, han fik sammen med Amanda Berry under fangenskabet. Her fortæller han om, hvor svært det var for ham ikke at tage hende på skadestue og til tandlæge, når noget var galt. Men havde han gjort det, var han sandsynligvis blevet afsløret.

Læs også: Se billederne: Endnu et Ohio-offer er vendt hjem

- Jeg håber, at de kan finde plads i deres hjerter til at tilgive mig. For der var meget harmoni i det hus.

Michelle Knight, der først blev taget til fange af Ariel Castro, var mødt op i retten, hvor hun læste en udtalelse op.

- Ariel Castro, jeg husker alle de gange, hvor du kom hjem og talte om, hvad alle gjorde forkert, mens du lod som om, at du ikke gjorde det samme.

Du tog 11 år af mit liv, og jeg har fået det tilbage. Jeg tilbragte 11 år i helvede. Nu begynder dit helvede. Jeg vil komme over det, der er sket, men du vil se helvede i øjnene for evigt.

Fra dette øjeblik vil jeg ikke lade dig definere mig eller påvirke, hvem jeg er. Jeg vil leve videre, du vil dø en smule hver dag, mens du tænker på de 11 år og de grusomheder, du påførte os.

Hvad synes gud mon om dig, der hyklerisk tog i kirke hver søndag for at komme hjem og torturere os? sagde hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Se billeder af Michelle Knight i retten herunder:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip