Holdt tre kvinder fanget i et årti: Ohio-kidnapper kan undgå retssag

Ved at undgå en retssag bliver de tre kvinder skånet for at vidne om de mange års misbrug, der angiveligt fandt sted i den 53-årige buschauffør Ariel Castros hjem.

De tre unge kvinder og et barn blev den 6. maj befriet fra en kælder under et hus i Cleveland, hvor de har siddet fanget i mellem ni og 11 år.

Ifølge TV-stationen WKYC-TV omfatter den aftale, Ariel Castro nu er blevet tilbudt, ikke dødsstraf, og ifølge TV-stationen WOIO-TV vil der snarligt blive truffet en afgørelse om den foreslåede aftale.

Hvis der opnås enighed om aftalen, vil resultatet blive præsenteret i retten fredag, oplyser begge TV-stationer på baggrund af oplysninger fra unavngivne kilder.

Ariel Castros advokater har tidligere sagt, at de er villige til at overveje en aftale, hvor han vil erkende sig skyldig i en række anklagepunkter.

Sagen mod Ariel Castro består ifølge Reuters af 977 anklagepunkter, herunder om bortførelser og gentagne voldtægter. Han er også anklaget for at have banket en af kvinderne, så hun aborterede.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip