Holeby: Påvirket mand kørte galt, stjal bil og mistede hjul på firehjulstrækker

Påvirket 50-årig biltyv i flere færdselsuheld fra Rødby mod Holeby

En 50-årig påvirket mand fra Sakskøbing blev i går anholdt efter at have været impliceret i flere færdselsuheld på Lolland. Han nåede både at rive et sidespejl af en bil, køre galt og stjæle en bil.

Ved 17.15-tiden overhalede den 50-årig mand en anden bilist på Sædingegårdsvej ved Holeby. Det resulterede i, at sidespejlet på den anden bil blev revet af.

Kort efter mistede manden herredømmet over bilen, der rullede rundt flere gange i sneen og endte på en mark.

En 59-årig mand fra Nakskov kom kørende i sin Nissan firehjulstrækker og så at den 50-årige mand var endt på marken. Vidnet standsede og ville hjælpe den forulykkede mand. Men det skulle han ikke have gjort.

Den 50-årige mand havde i bilen en ikke særlig venlig hund. Han snakkede usammenhængende og var truende over den 59-årige mand. Det kom til tumult og det lykkedes den 50-årige mand, at komme ind bag rattet i Nissanen, som han så stjal og satte kursen mod Holeby.

Den 59-årige havde haft en pung med et kontant beløb med i sin bil, og det viste sig efterfølgende, at pungen var fjernet fra bilen.

Undervejs ramte den 50-årige endnu en bil med så stor kraft, at Nissanen mistede et forhjul, men den kunne alligevel fortsætte til Østervej i Holeby. Her blev han anholdt af politiet i et hus, som han havde tiltvunget sig adgang til.

Den 50-årige blev anholdt og taget med til politistationen i Nakskov. Han er sigtet for spirituskørsel, for at forvolde fare for liv eller førlighed, for ulovlig tvang, for brugstyveri af Nissanen og for tyveri af kontanterne.

Dagens Gossip