Holger K. lover penge tilbage og bedre vurderingssystem

Derfor har regeringen besluttet, at de boligejere, der har betalt for meget i boligskat på grund af for høje offentlige ejendomsvurderinger, skal have pengene tilbage. Og der bliver ikke lavet nye offentlige ejendomsvurderinger, før Skat har lavet et nyt og bedre system.

»Når regeringen forlænger en 2011-vurdering, som ikke er træfsikker nok, så har vi også en forpligtigelse til automatisk at give boligejerne penge tilbage, hvis det efterfølgende viser sig, at de skulle betale et mindre beløb i skat. Det er en af hovedårsagen til, at regeringen ønsker at gå tilbage til 2011,« siger Holger K. Nielsen.

Den næste offentlige ejendomsvurdering kommer først i 2015, når et uafhængigt ekspertudvalg er kommet med indstillinger til, hvordan et nyt vurderingssystem skal fungere.

»Det her handler om, at boligejerne kan have tillid til, at den skat, de betaler, er så korrekt som muligt,« siger Holger K. Nielsen, der benytter lejligheden til at sende aben for hele miseren med ejendomsvurderingerne videre til den tidligere regering.

»Fejlene er opstået under borgerlige skatteministre. Det er borgerlige skatteministre, der ikke har gjort nok for at genoprette systemet, selv om de har fået adskillige advarsler,« siger skatteministeren og fortsætter:

»Men det nytter ikke noget, at vi skændes om det. Jeg har ansvar for at få løst problemet, så vi fremadrettet kan få et bedre system og kompensere dem, der har betalt for meget i ejendomsskat«.

Regeringen vurderer, at de danske boligejere har 1,2 milliarder kroner til gode.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip