Holger K's spindoktor stopper

Onsdagens hårde opgør mellem især SF og Socialdemokraterne om øremærket barsel til mænd er lørdag mundet ud i, at Thomas Brahm, skatteminister Holger K. Nielsens (SF) særlige rådgiver, er fratrådt sin stilling. Det skriver altinget.dk.

Jyllands-Posten bragte fredag en historie om, at Brahm havde sendt en mail til pressen, hvor det tydeligt fremgik, hvordan ledende socialdemokrater havde ændret holdning i sagen.

I regeringsgrundlaget stod det klart og tydeligt, at regeringen ville arbejde på at øremærke tre måneders barsel til mænd, og flere socialdemokratiske toppolitikere - heriblandt beskæftigelsesminister Mette Frederiksen - har tidligere talt varmt om forslaget.

Men det forslag blev onsdag lagt i graven efter pres fra Socialdemokraterne og De Radikale.

Og det var her, Thomas Brahm gik ud over de beføjelser, som regeringspartierne har aftalt internt. At man ikke laver spin mod de andre regeringspartier.

Selvom det er almindeligt kendt på Christiansborg, at der finder spin sted - også mellem regeringspartierne - så blev det med Jyllands-Postens artikel stillet så meget til skue, at der ikke var noget andet valg end at stoppe for Thomas Brahm, skriver altinget.dk.

Thomas Brahm fulgte med Holger K. Nielsen ind i Skatteministeriet fra en stilling i SF's pressetjeneste og nåede kun at sidde på posten i mindre end et år.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip