Holland smadrer Polen og undgår formentlig Danmark

De hollandske håndboldkvinder ligner kraftigt en vinder af gruppe B ved VM i håndbold.

Fredag smadrede hollænderne Polen med 31-20. Dermed skal Sverige fredag aften slå Cuba med over 33 mål for at skubbe hollænderne væk fra gruppens førsteplads, da målscoren bliver afgørende efter et uafgjort resultat i landenes indbyrdes møde.

I tilfælde af en svensk sejr på præcis 40-7 skal gruppens førsteplads findes via lodtrækning.

Vinderen af gruppe B skal møde Serbien i 1/8-finalerne og slipper med garanti for at møde Danmark, der enten bliver nummer to eller tre i gruppe A.

I gruppe C vandt verdensmestrene fra Brasilien den afgørende kamp om gruppens førsteplads mod Frankrig med 21-20 efter et vildt drama. Dermed undgår brasilianerne at løbe ind i enten Spanien eller Norge i 1/8-finalerne, hvilket Frankrig i stedet skal.

Med få sekunder tilbage af kampen udlignede Frankrig til 20-20 efter at have byttet målvogteren ud med en ekstra markspiller.

Alligevel nåede Brasilien at få bolden op på midten og få den givet op, før den blev sendt ind i et tomt mål, da den franske målvogter ikke var nået tilbage i målet.

Med førstepladsen i gruppen følger en 1/8-finale mod Rumænien for brasilianerne.

Rusland understregede sin suverænitet i gruppe D ved at vinde den femte af fem mulige kampe med en 30-27-sejr over Rumænien.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip