Hollandes påståede elskerinde lægger sag an mod magasin

Den franske skuespiller Julie Gayet har lagt sag an mod magasinet Closer, der har offentliggjort historier om, at hun har en affære med præsident François Hollande, oplyser magasinets ledelse.

- Gayet kræver 50.000 euro (omkring 373.000 kroner) i erstatning og 4000 euro (knap 30.000 kroner) i sagsomkostninger, oplyser magasinet, der skal offentliggøre dommen på dets forside, hvis det taber sagen.

Hollande indrømmede indirekte ved en pressekonference tirsdag, at han har problemer i sit forhold til sin samlever Valerie Trierweiler, som han bor sammen med i Elyséepalæet, og som er indlagt med et nervesammenbrud.

Medierapporterne om Hollandes privatliv var i fokus på den franske præsidents store pressekonference i Paris tirsdag, men Hollande gjorde det klart, at han ikke vil kommentere sit privatliv.

- Dette er hverken stedet eller tidspunktet til at drøfte dette. Hvis jeg ikke svarer på spørgsmål vedrørende dette emne i dag, så vil jeg gøre det før mit besøg i USA, sagde den franske præsident.

Hollande skal inden sit besøg i USA i februar oplyse, om Trierweiler ledsager ham.

Historierne i ugebladet Closer er kommet efter flere måneder med svirrende rygte om affæren mellem præsidenten og den 41-årige skuespiller, der medvirkede i en af Hollandes valgvideoer under valgkampen i 2012.

/ritzau/AFP

Dagens Gossip