Hollandsk landstræner er frustreret over ekstremt uheld

Der er ikke meget, der går Hollands vej i den igangværende EM-kvalifikation.

Ikke blot har resultaterne været sløje, hollænderne er også hårdt ramt af skader, og landstræner Danny Blind er efterhånden noget frustreret over tingenes tilstand.

Inden lørdagens 2-1-sejr over Kasakhstan blev førstemålmand Jasper Cillessen skadet, så Tim Krul måtte overtage tjansen mellem stængerne.

Men ti minutter før tid kom Krul så galt af sted med det ene knæ, hvorefter Blind måtte bringe tredjekeeper Jeroen Zoet i spil.

- Det her er ekstremt. Det kan alle vist se. Jeg tror, vi mangler omkring 15 spillere nu, siger Danny Blind til NOS.

Han er kun delvis tilfreds med sit reservespækkede holds indsats i Kasakhstan. Hollænderne dominerede klart i to tredjedele af kampen, men lod sig unødvendigt presse tilbage i slutfasen.

- Vi havde kontrol over det hele i en time. Vi lavede gode mål, og defensivt fungerede det godt. Efter pausen forsømte vi at lave 3-0-målet og lukke kampen, siger landstræneren, der kalder afslutningen for "irriterende".

Hollændernes humør er næppe blevet bedre, efter at Tyrkiet senere lørdag aften besejrede Tjekkiet med 2-0.

Dermed er Holland på randen af et højst overraskende EM-exit. "Oranje" skal selv besejre Tjekkiet i sidste runde på tirsdag, og samtidig skal Tyrkiet tabe på hjemmebane til Island, hvis ikke Holland skal vinke farvel til slutrunden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip