Hollandsk storklub ser på Makienok

Søndag brød hollandske spekulationer om et bud fra Twente på den lange Brøndby-angriber ud, men hollænderne køler den forbindelse ned.

- Vi har allerede fire mand til pladsen som angriber, så hvis der skal ske noget nyt for os på den position, så kræver det, at vi sælger først, siger Twentes sportschef Ted van Leeuwen.

Angribere som Dusan Tadic, Luc Castaignos og Glynor Plet er ønsket af større klubber, blandt andre flere engelske Premier League-klubber, og det kan åbne for Simon Makienok.

- Han er en interessant spiller, som vi har set ved flere lejligheder, men vi har rigeligt med angribere i truppen, siger Ted van Leeuwen.

Og der skal en vis mængde kapital til, hvis Brøndby skal slippe klubbens topscorer. Ifølge BTs oplysninger så begynder prisskiltet ved 15 millioner kroner. Heraf skal Simon Makienoks tidligere klub HB Køge som minimum have 20 procent.

Den ombejlede angriber er åben for et skifte, men har ikke travlt.

- Jeg har det sådan, at jeg først og fremmest vil vente og se, hvad der sker i Brøndby. Det er lidt vigtigt for mig at se, hvilke planer der ligesom ligger for fremtiden. Det er dejligt med interesse fra andre klubber, og kommer der tilbud, vil jeg da kigge på dem, men fokus lige nu er på de ændringer, der kommer i Brøndby, sagde Simon Makienok forleden til BT.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip