Hollandsk stortalent skifter til Team Esbjerg

Den 20-årige bagspiller rykkede op med SønderjyskE inden denne sæson, og afslutter sit andet år i klubben, inden hun tiltræder i Esbjerg.

Estavana Polman fører topscorerlisten i en af verdens bedste ligaer med 101 mål, og ud over 10 mål i en kamp mod Team Esbjerg 2. januar har hun tidligere udfoldet sit potentiale ved at score 11 og 10 mål i ligakampe mod henholdsvis Viborg HK og FC Midtjylland.

- Jeg er klar til at tage næste skridt i min karriere og har en rigtig god følelse ved at skifte til Team Esbjerg. Det vil være godt for min udvikling at spille med bedre spillere, og selv har jeg en ambition om at blive den bedste inden for håndbold. Jeg er overbevist om, at jeg kan lære meget af en god træner og gode medspillere i Esbjerg, siger Estavana Polman.

Team Esbjerg var allerede inden denne sæson i dialog med den tidligere VOC Amsterdam-spiller, der har scoret 90 mål i 40 landskampe for Holland, men hun valgte at tage yderligere en sæson i SønderjyskE.

Sportschef Thomas Hylle glæder sig over, at det er lykkedes at få en aftale med ligaens topscorer.

- Angrebsmæssigt får vi en noget nær komplet spiller, som kan rigtig mange ting og er inde i en god udvikling. I forsvaret er hun også en god spiller, men det er her, hendes største udviklingspotentiale ligger. Hun er ung og kan fortsat udvikle sig i alle dele af spillet, siger Thomas Hylle. 

Estavana Polman er faldet rigtig godt til i Danmark og forlader SønderjyskE med masser af gode minder.

- SønderjyskE har givet mig en masse, jeg elsker klubben og betragter den som en stor familie. Det bliver svært at sige farvel, men jeg gør det, fordi det er rigtigt i forhold til min karriere, slutter Estavana Polman.

Dagens Gossip