Hollywood-darling: Jeg kan være en dårlig mor

Skrevet af admin

11/04/2016

Dagens topnyheder

Som blot 23-årig indtog Kate Hudson sit livs rolle.

Den i dag 36-årige skuespillerinde blev nemlig mor for første gang, og grundet hendes unge alder dengang har hende og den i dag 13-årige Ryder et meget specielt bånd.

- Jeg var virkelig ung, da jeg fik Ryder, så vores relation har altid været lidt anderledes, siger hun åbenhjertigt i et interview med magasinet InStyle og uddyber:

- Vi er tætte, og jeg er selvfølgelig hans mor. Jeg går højt op i, at han skal have gode manérer, være høflig og taknemmelig, men jeg er også en vild mor, forklarer den Oscar-nominerede "Almost Famous"-stjerne.

I juli 2011 blev Hudson mor for anden gang, da hun fik endnu en søn, Bingham, med Muse-musikeren Matt Bellamy, men alligevel føler skuespillerinden, at hun stadig har meget at lære om morrollen.

- Nogle gange føler jeg mig som en dårlig mor, andre dage føler jeg, jeg burde kåres som verdens bedste mor, og nogle gange aner jeg slet ikke, hvad jeg foretager mig, erkender Hollywood-darlingen, der selv er datter af skuespillerinden Goldie Hawn, i interviewet.

- Jeg elsker at have tid for mig selv, når jeg er på filmoptagelser og at opleve nye ting, men det sker på bekostning af mine børn, og det smerter mig, siger den åbenhjertige skuespillerinde.

Meget apropos modelrollen så er Kate Hudson aktuel i filmen "Mother's Day", der får dansk biografpremiere den 4. maj i år. Med på rollelisten er også Jennifer Aniston og Julia Roberts.

/ritzau/FOKUS