Hollywood-frue svarer igen på Oscar-jokes

Den amerikanske skuespillerinde Jada Pinkett Smith, der er gift med skuespilleren Will Smith, lader sig ikke slå ud over de jokes, som komikeren Chris Rock lavede om hende til årets Oscar-show.

Det skriver Daily News.

44-årige Jada Pinkett Smith og hendes kendte mand boykottede i år den populære prisuddeling, da parret mente, at for få sorte skuespillere var nomineret til en pris. Og det fik årets Oscarvært, komikeren Chris Rock, til at skyde med skarpt efter parret.

- Jada sagde, at hun ikke kommer. Jeg var sådan: "Er hun ikke med i et tv-show?" Jada boykotter Oscar-showet? Jada, der boykotter Oscar-showet, er ligesom mig, der boykotter Rihannas trusser. Jeg var aldrig inviteret, jokede 51-årige Chris Rock på scenen til dette års Oscar-uddeling.

Men de jokes tager skuespillerinden med ophøjet ro.

- Det kommer med territoriet. Vi er nødt til at holde det kørende, der er en masse ting, vi er nødt til at håndtere, en masse ting i vores verden lige nu. Vi er nødt til at bevæge det fremad, lød det fra Jada Pinkett Smith, da hun blev spurgt ind til sin holdning om komikerens jokes og refererede samtidig til det opgør, som hun mener, at sorte bør tage med filmindustrien.

Ud over Will Smith og Jada Pinkett Smith boykottede blandt andre filminstruktøren Spike Lee og dokumentaristen Michael Moore også årets Oscar-show.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip