Hollywood-hunk overfuset i fængslet

Skrigende fans hviner i vilden sky, når de ser Hollywood-stjernen Chris Hemsworth, og samme flatterende tilråb mødte også skuespilleren, da han tog en tur bag tremmerne.

Den 32-årige australier besøgte et fængsel for at forberede sig til sin kommende rolle i dramaet "Blackhat", hvor han spiller hackeren Nicholas Hathaway, der løslades mod at hjælpe myndighederne med at bekæmpe cyberkriminalitet.

- Hele filmholdet var med inde for at se, hvordan livet er bag murene i et fængsel og for at tale med de indsatte, som også ville snakke med os, fortalte Hemsworth for nylig i "The Graham Norton Show".

- Jeg har aldrig været i et fængsel før, så jeg antog, at de ikke havde lov til at se film, og at de da slet ikke havde set nogen af mine, lød det videre fra filmhelten.

Hemsworth er kendt fra rollen som den nordiske gud Thor i franchise-succesen af samme navn, og derfor havde han stadig beholdt karakterens signaturlook med sin lange hestehale, men skjulte lokkerne under en hat.

- Betjentene bad mig om at tage den af, men jeg troede, jeg alligevel ikke ville blive genkendt, fordi fangerne helt sikkert ikke havde set filmen.

- Men i det øjeblik, jeg gik forbi cellerne, råbte og skreg de "Thor! Hey, Thor er her! Vis os din hammer! Kom ind og hyg dig med os, skatter!", berettede actionbøffen om besøget.

- Jeg prøvede at gøre mig så ubemærket som muligt, men de råbte af mig fra højre og venstre, sukkede stjernen.

Hemsworth' anstrengelser kan ses fra 15. januar næste år, når "Blackhat" får dansk biografpremiere, og inden da kan Hollywood-hugget ses i dramaet "In the Heart of the Sea" fra 10. december.

ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip