Hollywood-ikon målløs over flygtningeforhold

Skrevet af admin

28/01/2015
Mere end tre millioner mennesker er flygtet fra krigen i Syrien.Og mange af de mennesker lever i overfyldte flygtningelejre i blandt andet Irak. En af disse lejre besøgte Angelina Jolie søndag, og her mødtes hun med hundredvis af triste skæbner.Mødet med disse flygtninge skriver hun om i en artikel til The New York Times, og her opfordrer hun Vesten til at hjælpe meget mere til, end vi gør nu.- Det er ikke nok at forsvare vore værdier herhjemme, vi skal også forsvare dem i flygtningelejre i Mellemøsten og i ødelagte spøgelsesbyer i Syrien, skriver hun således.Jolie har besøgt Irak fem gange siden 2007, og hun har aldrig oplevet, at behovet for hjælp har været større, end det er lige nu.- I mange år har jeg besøgt lejre, hvor jeg har siddet i telte og lyttet til historier. Så prøver jeg at hjælpe eller sige noget, som flygtningene måske kan bruge som et godt råd, men denne gang var jeg fuldstændig målløs, skriver 39-årige Jolie.Skuespillerinden og aktivisten besøgte Irak i kraft af, at hun er ambassadør for FN's Flygtningehøjkommissariat.Newspaq

Dagens topnyheder

Mere end tre millioner mennesker er flygtet fra krigen i Syrien.

Og mange af de mennesker lever i overfyldte flygtningelejre i blandt andet Irak. En af disse lejre besøgte Angelina Jolie søndag, og her mødtes hun med hundredvis af triste skæbner.

Mødet med disse flygtninge skriver hun om i en artikel til The New York Times, og her opfordrer hun Vesten til at hjælpe meget mere til, end vi gør nu.

- Det er ikke nok at forsvare vore værdier herhjemme, vi skal også forsvare dem i flygtningelejre i Mellemøsten og i ødelagte spøgelsesbyer i Syrien, skriver hun således.

Jolie har besøgt Irak fem gange siden 2007, og hun har aldrig oplevet, at behovet for hjælp har været større, end det er lige nu.

- I mange år har jeg besøgt lejre, hvor jeg har siddet i telte og lyttet til historier. Så prøver jeg at hjælpe eller sige noget, som flygtningene måske kan bruge som et godt råd, men denne gang var jeg fuldstændig målløs, skriver 39-årige Jolie.

Skuespillerinden og aktivisten besøgte Irak i kraft af, at hun er ambassadør for FN's Flygtningehøjkommissariat.

Newspaq