Hollywood-par i royalt ferieselskab

Mila Kunis holder pause i indspilningen af sin nye film og benytter muligheden for at holde lidt ferie sammen med kæresten Ashton Kutcher.
Han er fløjet til Europa og i weekenden hyggede Hollywood-stjernerne sig i selskab med et par nye venner i skikkelse af prinsesse Beatrice og hendes kæreste Dave Clark.

De to par mødtes i St. Tropez, hvor de nød den sydfranske sommersol.
Det foregik blandt andet på det mondæne in-sted Le Club 55 og ombord på den yacht, prinsessen og hendes kæreste har lejet.

Clark arbejder for Richard Bransons selskab Virgin Galactic og traf Kutcher, da han købte billet til en af selskabets forestående rumflyvninger. »Two and a Half Men«-stjernen blev civilist nummer 500, som sikrede sig en udflugt til kanten af verdensrummet og fik desuden en ny ven.

Siden er Kutcher og Kunis flere gange set sammen med Clarke og hans royale kæreste, som er prins Andrew og hans ekskone Sarah Fergusons ældste datter - og barnebarn af dronning Elizabeth.

Når pligten atter kalder, vender Kunis tilbage til indspilningen af Andy og Lana Wachowskis science fiction-eventyr »Jupiter Ascending«, hvor »Black Swan«-stjernen spiller hovedrollen over for Channing Tatum og Sean Bean.

Dagens Gossip