Hollywood-skuespiller: Vil inspirere datter

Det er ni år siden, skuespillerinden Katie Holmes fik sit første barn med sin daværende mand, Hollywood-skuespilleren Tom Cruise. Og det har ændret hendes liv. Det skriver Ocean Drive Magazine.

- Rollen som mor forandrer dig fuldstændigt på en helt utrolig måde, og jeg tror, at du bliver den, som du er ment til at være, siger hun Ocean Drive Magazine og fortsætter:

- At være forælder inspirerer dig til at arbejde meget hårdt. Du vil gerne være et godt eksempel, og dine børn er det, der driver dig.

Den 36-årige skuespillerinde ved også, at vejen til succes kræver hårdt arbejde, og det er altså den viden, hun vil give videre til sin datter.

- Jo hårdere du arbejder, des mere succesfuld bliver du. Jeg har set, at personer på toppen konstant arbejder og konstant omgiver sig med andre succesfulde og kreative mennesker, siger hun.

Skuespillerinden, der har spillet med i "Batman Begins", er selv blevet inspireret af sin egen far igennem sin barndom.

- Min far løb et maraton som 45-årig. Jeg løb et maraton som 28-årig. Og jeg synes, at hans tid var bedre. Min far inspirerer mig. Han gav min en masse selvtillid, da jeg voksede op. Vi blev opdraget med, at vi kunne gøre alt det, vi gerne ville, siger hun.

Skuespillerinden, der blev skilt fra Tom Cruise i 2012, er netop sprunget ud i helt nye ting. Hun er nemlig instruktør og producer på filmen "All We Had", der indspilles i øjeblikket.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip