Hollywood-stjerne: Hårdt at blive fedet op

Skrevet af admin

07/01/2014

Mest læste i dag

Et Hollywood-liv er normalt forbundet med en stram diæt, men i den seneste tid har skuespilleren, Matthew McConaughey, kunnet guffe al den kage og junkfood, han har haft lyst til.

I forbindelse med rollen som den aids-ramte Ron Woodroof i filmen "Dallas Buyers Club" måtte McConaughey nemlig sidste år tabe godt 25 kilo. Dermed skrumpede skuespillerens robuste og veltrænede figur ind til en ranglet skikkelse, og derfor forsøger han nu at æde sig tilbage til sin oprindelige vægt, skriver Female First.

McConaughey har indtil videre taget cirka 22 af kiloene på igen, men ifølge stjernen  har det ligefrem været sværere at tage vægten på, end det var at tabe den.

- Det er sjovere men også sværere. Ved det første store måltid, du spiser, kommer kroppen i tanke om, at den en gang vejede over 80 kilo, og så vil den bare tilbage dertil med det samme. Men så må man slå koldt vand i blodet og huske, at det helst skal tage lidt tid, siger skuespilleren.

McConaughey har fået anmelderros for sin præstation som den aids-ramte Ron Woodroof og er i samme forbindelse blevet nomineret til en Golden Globe som bedste mandlige skuespiller.

"Dallas Buyers Club" har dansk premiere den 6. februar.

Newspaq