Hollywood-stjerne viser hud på rød løber

Skrevet af admin

26/01/2015
Der var stjernetræf på den røde løber i Los Angeles, da den årlige prisuddeling SAG Awards (Screen Actors Guild, red.) løb af stablen søndag aften. Hollywood-stjerner som Matthew McConaughey, Reese Witherspoon og Jennifer Aniston var trukket i deres stiveste puds for at hylde nogle af årets bedste film- og tv-præstationer.Særligt "Venner"-skuespillerinden Jennifer Aniston skilte sig ud på den røde løber og tiltrak mange blikke for sin noget udfordrende kjole. Trods sine 45 år bar skuespillerinden en smuk guldkjole med dyb udskæring til barmen, som kun en rigtig stjerne kan. Jennifer Aniston var taget til SAG Awards med sine forlovede Justin Theroux og var nomineret i kategorien "bedste kvindelige hovedrolle" for sin rolle i filmen "Cake", som netop har haft premiere i USA.Det blev dog skuespillerinden Julianne Moore, der løb med prisen for sin rolle i filmen "Still Alice", som har dansk premiere til marts. Julianne Moore er også nomineret til en Oscar for sin rolle i samme film. Newspaq

Mest læste i dag

Der var stjernetræf på den røde løber i Los Angeles, da den årlige prisuddeling SAG Awards (Screen Actors Guild, red.) løb af stablen søndag aften.

Hollywood-stjerner som Matthew McConaughey, Reese Witherspoon og Jennifer Aniston var trukket i deres stiveste puds for at hylde nogle af årets bedste film- og tv-præstationer.

Særligt "Venner"-skuespillerinden Jennifer Aniston skilte sig ud på den røde løber og tiltrak mange blikke for sin noget udfordrende kjole.

Trods sine 45 år bar skuespillerinden en smuk guldkjole med dyb udskæring til barmen, som kun en rigtig stjerne kan.

Jennifer Aniston var taget til SAG Awards med sine forlovede Justin Theroux og var nomineret i kategorien "bedste kvindelige hovedrolle" for sin rolle i filmen "Cake", som netop har haft premiere i USA.

Det blev dog skuespillerinden Julianne Moore, der løb med prisen for sin rolle i filmen "Still Alice", som har dansk premiere til marts.

Julianne Moore er også nomineret til en Oscar for sin rolle i samme film.

Newspaq