Hollywood-stjerner mindes trafikdræbt kollega

Skrevet af admin

01/12/2014
Som Brian O'Conner i "The Fast and the Furious"-filmene var han udødelig, når han satte sig bag rattet. I virkeligheden var det anderledes.Den 30. november 2013 blev den fartglade skuespiller Paul Walker nemlig dræbt, da hans røde Porsche hamrede ind i en lygtepæl. Og søndag - et år efter ulykken - brugte flere af Walkers kolleger de sociale medier til at mindes den afdøde superstjerne.- Efter et helt års sorg er jeg stadig helt mundlam, når jeg tænker over, at han er væk. Han var en del af så meget i mit liv. Han var en meget vigtig person for mig, da jeg skulle være far, og han var en del af min familie. Vi savner dig Pablo, skriver Walkers kollega og nære ven Vin Diesel på sin Facebook-profil.Også Michelle Rodriguez, der ligesom Vin Diesel spillede sammen med den afdøde Hollywood-stjerne i "The Fast and the Furious"-serien, brugte søndagen på at huske tilbage på sin ven.- Jeg elsker dig Paul. Du er stadig i live i alle hjerterne hos os, der elsker dig. Jeg sender en masse kærlighed op til himlen, skriver skuespillerinden således på sin Twitter-profil.Walker nåede at blive 40 år, inden det tragiske trafikuheld tog livet af ham.Newspaq

Dagens topnyheder

Som Brian O'Conner i "The Fast and the Furious"-filmene var han udødelig, når han satte sig bag rattet. I virkeligheden var det anderledes.

Den 30. november 2013 blev den fartglade skuespiller Paul Walker nemlig dræbt, da hans røde Porsche hamrede ind i en lygtepæl. Og søndag - et år efter ulykken - brugte flere af Walkers kolleger de sociale medier til at mindes den afdøde superstjerne.

- Efter et helt års sorg er jeg stadig helt mundlam, når jeg tænker over, at han er væk. Han var en del af så meget i mit liv. Han var en meget vigtig person for mig, da jeg skulle være far, og han var en del af min familie. Vi savner dig Pablo, skriver Walkers kollega og nære ven Vin Diesel på sin Facebook-profil.

Også Michelle Rodriguez, der ligesom Vin Diesel spillede sammen med den afdøde Hollywood-stjerne i "The Fast and the Furious"-serien, brugte søndagen på at huske tilbage på sin ven.

- Jeg elsker dig Paul. Du er stadig i live i alle hjerterne hos os, der elsker dig. Jeg sender en masse kærlighed op til himlen, skriver skuespillerinden således på sin Twitter-profil.

Walker nåede at blive 40 år, inden det tragiske trafikuheld tog livet af ham.

Newspaq