Hollywoodstjerne får skønhedstips af farmand

Skrevet af admin

24/06/2014
Der kan være flere fordele ved at vokse op med en berømte forældre. Skuespilleren Liv Tyler har blandt andet nydt godt af sin fars viden om skønhed. Tylers far er ingen ringere end Aerosmith-forsangeren Steven Tyler, som på trods af sine 66 år stadig er udøvende musiker og for nylig har givet koncert i Danmark. - Når jeg tager hjem til ham, går jeg altid i hans skabe, fordi han har de bedste fugtighedscremer, fortæller den 36-årige skuespiller til Glamour Magazine og tilføjer, at hendes far ofte smører sin krop i olie og går rundt i huset kun iført et par shorts. Selv foretrækker Liv Tyler dog ansigtsmasker, når hun er hjemme. Og der er da også tricks, hun ikke har taget til sig. - Min far siger altid, at jeg mangler lidt volumen i mit hår. Han plejer at bruge to hårtørrer på samme tid, ryste sit hår med hovedet nedad og svinge hovedet op til sidst. Men jeg siger: "Far, jeg vil ikke have mit hår ligesom dit! Jeg kan lide det, når det er fladt og proppet om bag mine ører", fortæller Liv Tyler om familiens små uenigheder. Liv Tyler har blandt andet medvirket i filmene "Ringenes Herre" og "Armageddon".Newspaq

Dagens topnyheder

Der kan være flere fordele ved at vokse op med en berømte forældre. Skuespilleren Liv Tyler har blandt andet nydt godt af sin fars viden om skønhed.

Tylers far er ingen ringere end Aerosmith-forsangeren Steven Tyler, som på trods af sine 66 år stadig er udøvende musiker og for nylig har givet koncert i Danmark.

- Når jeg tager hjem til ham, går jeg altid i hans skabe, fordi han har de bedste fugtighedscremer, fortæller den 36-årige skuespiller til Glamour Magazine og tilføjer, at hendes far ofte smører sin krop i olie og går rundt i huset kun iført et par shorts.

Selv foretrækker Liv Tyler dog ansigtsmasker, når hun er hjemme. Og der er da også tricks, hun ikke har taget til sig.

- Min far siger altid, at jeg mangler lidt volumen i mit hår. Han plejer at bruge to hårtørrer på samme tid, ryste sit hår med hovedet nedad og svinge hovedet op til sidst. Men jeg siger: "Far, jeg vil ikke have mit hår ligesom dit! Jeg kan lide det, når det er fladt og proppet om bag mine ører", fortæller Liv Tyler om familiens små uenigheder.

Liv Tyler har blandt andet medvirket i filmene "Ringenes Herre" og "Armageddon".

Newspaq