Hollywoodstjerne får sølle løn for Oscar-film

Har man er stor drøm, er man ofte villig til at gøre alt i verden for at få den til at gå i opfyldelse.

Det gælder også for den amerikanske skuespiller Jonah Hill, der lige nu er aktuel i den Oscar-nominerede film "Wolf of Wall Street". 

Under et interview i det amerikanske radioprogram "The Howard Stern Show", fortæller Hollywood-stjernen, at han sagde ja til rollen som Donnie for en betaling på kun 60.000 dollar, som svarer til omkring 300.000 danske kroner, for sin medvirken i storfilmen.

- De gav mig nok den laveste betaling, de kunne, siger han og tilføjer, at hans skuespiller-kollega Leonardo DiCaprio fik en betydelig højere betaling for sin medvirken i filmen, nemlig 10 millioner dollar eller hvad der svarer til mere end 50 millioner danske kroner.

Men det er Jonah Hill bedøvende ligeglad med. Det at få chancen for at arbejde sammen med instruktøren på filmen Martin Scorsese var betaling nok for ham.

- Jeg ville sælge mit hus og give han alle mine penge for at få lov at arbejde sammen med ham, siger den 30-årige skuespiller, som også er kendt fra medvirken i både "21 Jump Street" og "Moneyball.

- Og jeg vil gøre det hele igen på 2 sekunder, fortsætter han.

The Wolf of Wall Street er nomineret til fire Oscars, og Jonah Hill er ligeledes nomineret i kategorien bedste mandlige birolle for sin rolle i filmen.

Oscar-uddelingen afvikles i Hollywood den 2. marts.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip