Holm: Den ligger til Cavendish

Vær ikke overrasket, hvis Mark Cavendish vinder dagens sjette Tour-etape til Montpellier. For det bliver hans sportsdirektør ikke.

- I teorien ligger den bedre til Mark Cavendish, end den gjorde i går. Vi går også efter den, siger Brian Holm til sporten.dk i Aix-en-Provence før starten.

Onsdagens spurtsejr til hans britiske supersprinter blev overlegen, da blandt andet André Greipel blev placeret forkert efter en misforståelse med sin leadout Jordan Henderson. Men Brian Holm forventer ingen foræring, selvom etapen over knap 180 km er i fladere terræn, der passer Cavendish bedre end i går.

- Der er stærk sidevind derude først på dagen, og vi undervurderer altså ikke Kittel, Sagan, Greipel, Degenkolb, og hvad de ellers hedder. Han skal bare lukkes inde i det forkerte øjeblik, så løber de med sejren, siger Brian Holm.

Mark Cavendish har inden sejren onsdag virket særdeles indebrændt, efter den kaotiske afslutning på første etape kostede ham chancen for den gule trøje.

- Heldigvis er det noget, der virker positivt for ham, når han er sådan. Det kan vi godt bruge lidt af, siger Brian Holm.

Klar til endnu en skæbnedag, hvor de sidste meter af etapen gør forskellen på fiasko eller indfrielse af forventninger.

Dagens Gossip